14.2.16

HiL Bandy Elite - Drammen 4 - 4 (1-2) BØRSTAD IDRETTSPARK

Mål HiL: Mikael, Simon, Anders, Sigurd

Børstad Idrettspark ble innviet av vårt A-lag med uavgjort mot sesongen store overaskelse Drammen, som lå på bronseplass i eliteserien før denne kampen. Det ble en "rysare" av en bandymatch. Sol, noen minusgrader og hard, bra is innbød til god bandystemning med rundt 100 tilskuere, høy matchtemperatur, fine mål, mange utvisninger og en trilleravslutning på årets sesong. Det var 3-2 noen minutter før slutt, og få hadde nok regnet med 3 mål på overtid - det er kanskje rekord? Hør bare her: 86 min: 3-2, 90 min: 3-3 , 91 min: 4-3, 94 min: 4-4

Rett før dette reddet Ole Fredrik Haug straffe for Drammen med en fantastisk redning på stillingen 2-2!

At det ble uavgjort i denne kampen er i seg selv et under! Av en eller annen merkelig grunn lar dommerne en klynge med 8-9 spillere ligge oppå ballen i HiLs keepersone i 15-20 sek. før en Drammenspiller får en kølle på ballen som ingen hadde sett på lenge! At de ikke blåser før dette forblir et under, og var nok en meget svak dommeravgjørelse som her klart fratok HiL seieren, som de helt fortjent skulle hatt. HiL var best i hele kampen og eide 2.omgang - som var årsbeste! At det blir i overkant oversvømmelse av adrenalin og skuffelse i kampens siste sekund (på en uforståelig lang overtid...) kan forståes, selv om det kanskje ikke er ønskelig...

Det er all grunn til å hylle laget for den moralen de har fremstått med gjennom en tøff sesong med tap etter tap. Humøret og samholdet har vært der hele veien , i trening etter trening - kamp etter kamp - BEUNDRINGSVERDIG! Det er en Kameratgjeng med stor K ! Og mye godt å bygge videre på.

Laget og klubben skal bygges videre - stein for stein. Det skal bygges videre og nedover i aldersklassene. Målet er det samme: HiL skal være en Eliteklubb!

Takk for alt du har bidratt med hos oss så langt Oskar!

Vi lar oss også beundre av Kjell Olav Emilsen, som i en alder av 39 holder dette nivået! Du holder lenger! Stor takk også til trener Frode Hagen og oppmann Stig Haug og resten av støtteapparatet, som tålmodig har begynt å bygge...!

Takk for sesongen!

20.01.16

HiL Bandy Elite - Ullevål 3-5 (1-3)

Vi tar ledelsen 1-0 tidlig i kampen da Calle frekt går helt inn og gjør det enkelt i nærmeste hjørnet. Etterhvert kommer Ullevål mer og mer, men vi holder godt følge stort sett, selv om Ullevål relativt enkelt kommer gjennom innimellom. Etterhvert blir det mer og mer forknytt offensivt, og feilpasningene florerer. Dette må lukes bort. I 2.omgang har vi mye av initiativet, men HiL klarer ikke å holde følge med Ullevåls nr 14 Hammerstad. Han får lov til å gjøre som han vil både offensivt og defensivt. Ullevål går opp i 1-4 og 1-5 før HiL svarer med 2-5 og 3-5 i det 84. og 89.minutt av Jarno. Dessverre for seint. Nå må HiL vinne de 4 siste kampene mot hhv.Solberg (B), Sarpsborg (B), Høvik (B) og Drammen (H), og Sarpsborg må være ferdige med årets poengfangst for at vi skal berge kvalik. Vi kan synes litt synd på oss selv - det blir som å jobbe og jobbe og ikke få noe lønn. Humøret, lagmoral og miljøet er derimot unikt - og vi vil jobbe for å beholde det uansett.

13.01.16
HiL Bandy Elite - Stabæk 0 - 8 (0-2)

HiL var bra med til midtveis i 2.omg. Ble straffet hardt når det glapp litt. Mye bra i denne kampen, og mye å bygge videre på. Jarno(syk) og Lars(skade) var ute i denne kampen. Bra comeback av Sverre Strømnes. HiL bør ha mulighet for poeng fremover.

10.01.16

Ready - HiL Bandy Elite 3-1

Mål HiL: Kjell O

Vi tapte ufortjent i denne kampen. På stillingen 2-1 til hjemmelaget, produserte vi mange nok sjanser til å score både to og tre mål. Vi må bli flinkere i de avgjørende situasjonene, sier trener Frode Hagen.

30.12.15

Mjøndalen - HiL Bandy Elite 3 - 2

Mål HiL: Sigurd, Påsan

HIL spilte til tider glimrende bandy, men nok en gang måtte laget gå av banen uten poeng. Trener Frode Hagen mente at laget fortjente poeng i denne kampen.

Mål HiL: Magnus

HiL startet bra og kampen var jevn store deler av første omgang. HiL tok ledelsen ved Magnus litt før halvtimen var spilt. Etterhvert fikk Høvik rom for midtbane-russerne sine med Serov i spissen, som fikk lov til å spille seg imellom nokså uforstyrret. Dommeravgjørelser, straffer og cornere gjorde at Høvik etterhvert kunne øke og øke, mens HiL dessverre ikke hang helt sammen. Alt ble litt for omstendelig denne gangen. Tidligere HiL-spiller Andre Thune-Ellefsen og resten av Høvikspillerne kunne dermed reise hjem med alle poengene.

HiL vil bruke "friuka" til å samle seg, gjennomgang av hva vi gjør og trening. HiL Bandy Elite har ingen intensjon om å gi opp! Det jobbes....

13.12.15

HiL Bandy Elite - Solberg 3-10 (1-3)

Mål HiL: Jarno 2, Påsan

En bra første omgang av oss, hvor både Solberg og vi scorer i minuttene rett før pause. Med Simon(skade i kneregion) og Magnus(skade i ribbein) ute, tok 44-årige Børre Frisvold på seg utstyret for hjelpe til så spillerne fikk noen minutter på sidelinja innimellom, og han gjorde seg så absolutt ikke bort! I 2.omg. ble det litt vanskeligere, og noen av Solbergs landlagsspillere fikk komme gjennom noen ganger. Noen merkelige dommeravgjørelser gjorde også sitt til at det ble noe flere baklengs her enn spillet skulle tilsi. HiL har endel ball og forsøker mye, og de holder humøret oppe:-).Klasseredning av Marcus på Solberg-straffe! Nå venter Høvik i neste kamp hjemme i Skipet på onsdag. Det blir en triller!

Mål HiL: Jarno

Trener Frode Hagen forventet ikke noen poeng mot Stabæk. Til det er forskjellen mellom lagene for stor.

- Vi føler at vi lærte litt av dette tapet. Vi ble enige om å jobbe på, uansett hva som sto på resultattavla. Det gjorde spillerne, sier trener Frode Hagen.

Oskar Frimann, Kjell Olav Emilsen og Magnus Nyhagen var bortelagets beste spillere.

Også unggutten Håkon Haug skal ha ros for sitt spill.

Keeper Marcus Turpeinen som fikk seg en smell i nakken i forrige kamp, rakk ikke å bli frisk nok til å starte i mål.

Inn kom unggutten Ole Fredrik Haug. Fredrik var langt fra dårlig, selv om han slapp inn 11 mål. I denne kampen, var det motstanderen som var i en egen klasse.

22.11.15

HiL Bandy Elite - Ready 3 - 9 (2-4)

Mål HiL: Mattis 2, Jens 1

Vi startet brukbart og fikk plutselig god uttelling med 2 mål på 1 minutt og ledet dermed 2-0 etter 14 min spill - begge mål av Mattis N. Utover i omgangen glapp markeringer, det ble gjort personlige feil og laget fulgte ikke det som det er trent på. Det ble rygging, manglende markering og for tafatt framover. Ready scoret jevnt og trutt og gikk til pause med 4-2 ledelse. Uheldigvis fikk kaptein Mattis Nyhagen seg en smell i kragebeinet/armen og skaden hans ble dermed forverret. Med Calle ute med skade fra før, spilte vi med 1 innbytter i store deler av kampen. I 2.omg ble det dessverre ikke noe bedre, Ready scoret jevnt utover omgangen og økte ledelsen etter mange fine, men enkle kombinasjoner der ballen gikk fra mann til mann. HiL kom etterhvert ikke opp i ballfører og playmakerne kunne gjøre mye som de ville. Et fint cornermål direkte i mål av Jens var beholdningen i 2.omg. Helt på tampen fikk også keeper Marcus Turpeinen en smell i hode/nakke. Vi krysser fingrene for at det går bra.

Laget må nå ta noen runder med seg selv og samle seg godt. Vi har stor tro på at ting vil bli mye bedre. Vi ser framover!

Neste match er Stabæk borte på onsdag, før det er ny hjemmematch søndag 29.nov.igjen mot Ullern.

15.11.15

HiL Bandy Elite - Sarpsborg 5-10

Mål HiL: Simon 2, Sigurd 1, Håkon 1, Leif 1

Trener Frode Hagen visste ikke hva han skulle si etter stortapet mot Sarpsborg.

- Hva skal jeg si? Vi er med i perioder, noe som ikke holder i eliteserien. Vi tar feil valg og slipper inn enkle mål. Synd at det er slik, for i perioder er vi gode. Vi ble enige i pausen om å trå til. Dessverre så skjedde ikke det.Nå gjelder det å luke vekk de dårlige periodene, sier en skuffet Frode Hagen.

Og skuffet har han lov til å være. Slurv i farlige situasjoner, gjør at HIL slipper inn mange mål.

Nå var det ikke bare dårlig spill. Svenske Simon Främgård scoret sine to første seriemål for sin nye klubb. To knallharde straffeslag satt der de skal sitte. I tillegg til målene vartet svensken opp med godt spill i samtlige 90 minutter.

Også Magnus Nyhagen bør være godt fornøyd med egne prestasjoner. Magnus er en typisk lagspiller, som gjør lite ut av seg. Han jobber knallhardt hele kampen og gjør grovarbeidet i laget.

- Godt å se at både Simon og Magnus er på gang. Vi trenger flere spiller i form om vi skal kapre poeng, sier trener Hagen.

08.11.15

HiL Bandy Elite - Mjøndalen 6-7 (3-2) Tilsk.90

Mål HiL: Sigurd 3, Calle 1, Jens 1, Mattis 1

Vi startet kampen bra og hadde mye ball, men det var MIF som scoret to ganger første 25. HiL fikk endelig "ketchup" og snudde til 3-2 på noen få minutter rett før pause. Vi ble enige om å gå i kroppen, stå opp og spille med hjertet i 2.omg, og ikke tukle med kølla mellom bein o.l. Vi skulle spille ordentlig, for MIF hadde ingen plan på noenting. Det var kun rutine de kunne ta oss på. HiL spilte en god og respektløs 2.omg., og ga alt. HiL prikket inn flere fine mål, men hadde også en straffemiss, samt en corner i stanga fra Alatalo som "ingen så". Dessverre mister vi litt hodet og pådro vi oss 2 utvisninger på hverandre, og MIF utnyttet dette, og utligner i det 84.minutt og scorer seiersmålet i det 87.minutt.

HiL-spillere var sure og forbanna etter dette tapet, med god grunn! HiL var det beste laget, hadde ballen mest og hadde det beste spillet. HiL må likevel ta med seg det viktigste - at det er fullt mulig å komme på høyde med mange lag i Eliteserien. Man må bare ha hodet med seg i 90 min. og ha litt marginer med seg.

Treningskamp 28.10.15:

HiL Bandy Elite - Høvik 9-3 (4-1)

MåL HiL: Jarno Alatalo 5, Håkon Haug 1, Oskar Friman 1, Kjell Olav Emilsen 1

En god gjennomkjøring for laget våres, med mye ballbesittelse og en del bra kombinasjoner periodevis.Vi har fortsatt mye å gå på både defensivt og offensivt. Etter bare 2 treningsøkter på stor bane var det mye bra, og det lover bra for fortsettelsen. Det er mye bra samhandling og gutta hjelper hverandre bra, og Høviks toneangivende slapp sjelden til. Marcus sto meget bra i mål og hadde også strafferedning. Jarno begynner også å vise tendenser. Innenfor ringen er han en "dødare", med nær 100% uttelling. Vi gleder oss til seriepremiæren! En god treningsuke vil gjøre godt for laget:-)