TAP MOT SERIELEDEREN 2-10

Postet av Knut Arild Thune Ellefsen den 3. Jan 2018

Det ble et klart tap mot serieleder Solberg i Vikingskipet i 2017`s siste match. Solberg styrte alt i 1.omg, og gikk flere ganger relativt enkelt gjennom vårt forsvar og satte ballen i mål. En omgang svært lite stemte for oss. Pauseresultatet nle hele 0-6.

I 2.omgang var det et litt mer agressivt HiL - lag som var mer oppe i Solberg-spillerne. Flere jobbet sammen og vi kom til noen sjanser da. Vi fikk inn 2 mål, ved Pekka og Andre.

Dante spilte en veldig god kamp, og hadde mange gode redninger. Det kunne blitt mye styggere uten ham!

Alt i alt er avstanden veldig stor mellom topp i Norge og oss nå. Det blir store åpne rom i forsvaret vårt for ofte, og både forsvar og midtbane er for lite agressivt og det er for lite tempo og vinnervilje her! Det blir vanskelig for angrepet også, når midtbanen ikke er med opp.

Vi kan dessuten opplyse om at de eneste tilskuerne på kampen var fra Solberg! Kun noen fra HiL`s styre tok turen! Det har aldri skjedd tidligere, og er vel egentlig rett og slett skammelig...?