TAP 4-9 FOR KONNERUD

Postet av Knut Arild Thune Ellefsen den 29. Des 2017

Tapet for Konnerud er det som absolutt ikke skulle skje. Vi holder bra lenge etter å først å ha tatt ledelsen ved Andre. Vi ligger under 1-2 til pause og har da alle muligheter til å rette opp dette. Ikke så enkelt før pause heller, med 3-4  10-minuttere og dermed en mindre på isen. Men etter pause faller det sammen, og det renner på mange baklengs(3 bakover fra 45.til 55.minutt!), og da det er mange som ikke har dagen - blir det hele for tamt. Straffe settes heller ikke i garnet. Som spillende trener uttaler til HA om kampen: "Dette holder ikke". Konnerud fikk dermed sin første seier i eliteserien - i en kamp vi MÅTTE VINNE for å få luke til nedrykkspøkelset..... De øvrige målene ble scoret av Pekka, Håkonog Sigurd.