SEIER I PREMIEREN

Postet av Knut Arild Thune Ellefsen den 21. Nov 2018

HiL - Røa 9-7 (5-5)

Bildet: Eirik Eidhammer og Jarno Alatalo

Ikke noen ting tydet på at HIL skulle plukke med seg poeng i serieåpningen. 0-4 og forsvarspillet var alt annet enn bra.

Opphentingen som skulle komme var strålende. Hil startet opphentingen etter 19 minutter. Da lagene gikk til pause var stillingen 5-5.

STRÅLENDE FORNØYD

Spillende trener Magnus Nyhagen sa det slik etter kampen.

- Spillerne var strålende fornøyd med de første 45 minuttene og humøret steg. Ut av garderoben til andreomgangen kom det en gjeng som ville vinne. Det var herlig stemning, sier Nyhagen.

HIL var svært usikre i forkant av serieåpningen.

- Vi visste svært lite hvor vi sto i forhold til de andre lagene. Vi har nesten et helt nytt lag og det kunne slå begge veier. Det vi presterte i dag, må vi være svært så fornøyd med, fortsetter Nyhagen.

ALATALO-SHOW

Superveteranen Jarno Alatalo ville vise den yngre garde hvordan det skulle gjøres. På under to minutter satte han han inn to fantastiske mål. Det er nok ingen som skyter hardere enn finnen i Norsk bandy. Bare spør Raøs keeper. Skuddene hans var så harde at Røa-keeperen skal være glad han ikke sto i veien.

Røa som gikk knallhardt ut i begge omgangene, holdt ikke distansen ut og HIL kunne konrolere kampen ut.

Jarno Alatale ble den store helten med fire mål.

En som spilte sin aller beste kamp på A-laget var unggutten Arild Mikael Thune-Ellefsen. I fjor fikk han litt lite spilletid. Hans spill i serieåpningen. tyder å at unggutten blir en viktig brikke på HILs lag.

Morsomt å se at HIL har fått fram en unggutt mellom stengene også. Tobias Nordby sto som en veteran og hadde flere kvalifiserte redninger. I tillegg reddet han et straffeslag.

Målscorer for Hamar IL: Jarno Alatalo 4, Daniel Rønning 2, Håkon Haug 1, Sigurd Jensen Gjendal 1,Eirik Eidhamer 1