NOE VAR BEDRE MOT STABÆK

Postet av Knut Arild Thune Ellefsen den 18. Jan 2018

HiL - Stabæk 1-13 (0-4)

HiL ville "reise kjerringa litt" som det heter, mot Stabæk etter den flaue forestillingen mot Ullern søndag. Og mye var mange hakk bedre i denne kampen mot Stabæk. Forsvaret var tettere, avklarte bedre og man jobbet bedre sammen. Likevel slapp Stabæk litt lett til med jevne mellomrom - med den forklaringen at de meriterte stabækspillerne rett og slett er mye bedre, både en mot en, men også som lag. Anført av Buskqvist, Randsborg, Killingstad med flere - kjørte de til tider gjennom midtbanen til HiL, og en del av målene så relativt enkle ut, med skudd fra litt hold. Men det er trykket de skaper som gjør at det ser enkelt ut. HiL jobbet og slet og forsøkte virkelig å få tak på Stabækspillerne, og lyktes også endel ganger. Pauseresultatet var 0-4. I 2.pmgang scoret Stabæk 2 raske før Sigurd puttet en retur i mål.

Vi må nå konsentrere oss inn mot Ullevål og Konnerud - kampene. De blir helt avgjørende for om HiL spiller i Eliteserien neste år etter evt.kvalikkspill, eller om det blir 1.div.

Håkon måtte ut 10 minutter før slutt etter ei kraftig lårhøne. Vi får håpe han blir bra igjen raskt!