I KNESTÅENDE MOT ULLERN

Postet av Knut Arild Thune Ellefsen den 17. Jan 2018

HiL - Ullern 2-18 (1-7)

I denne kampen var det klasseforskjell allerede fra start av, og etter ca.10 min lå vi under 0-3 allerede. Ullern scoret jevnt og truttt utover i omgangen, og spilte ut midtbane og forsvaret enkelt gang på gang. Eneste lille høydepunktet var at Påsan på reduseringen til 1-3 dro seg innover mot ringen og klinket ballen utagbart i nærmeste kryss. Kanskje årets mål hittil. Det var 1-7 til pause.

I 2.omgang ble det mange flere gjennomspillinger gjennom vår åpne midtbane og forsvar, og det så veldig enkelt ut. Når spillerne gav helt opp, ikke gikk på skøyter, utvisningene kom på og all gnist ble borte - ble det veldig stygt mot et topp-3-lag som Ullern, som ikke ga seg før det sto 2-18 i målprotokollen. HiL`s andre mål ble scoret av Leif på corner. Forestillingen var rett og slett flau - for spillerne, støtteapparat og den trofste gjengen på tribunen.

Her må alle gå i seg selv og spørre seg selv endel spørsmål, og laget må stake ut en helt annen kurs!

Onsdag 17-jan. kommer Stabæk til Skipet, og spillerne må da gå ut, brette opp armene og gjøre en så god kamp som mulig mot et annet topp-3-lag. Da må innsatsen være der i 90 minutter! Det forventes!