Postet av Knut Arild Thune Ellefsen den 10. Jan 2018

MIF - HIL PÅ VASSENGA, SØN.7.JAN.2018 , FRA DRAMMENS TIDENDE

(En av HiL`s målscorere, Sigurd Jensen Gjendal til høyre her)

MIF - HiL  9- 2 (5-1)

HiL startet kampen bra med kollektiv jobbing og stort sett riktig press. Stort sett greie avklaringer i de bakre rekker gjorde også sitt til at det ble relativt jevnspilt de første 20 minuttene. Vi tok imidlertid ledelsen 1-0 etter et kvarter. Etter dette utspilte det seg et mønster i at HiL hadde ballen mye i perioder, men det var ikke så mange avslutninger på mål, og når de kom gikk skuddene utenfor eller over. MiF gikk til pause med 5-1 ledelse.

2.omgang startet omtrent som den første, der vi hadde ball mye i perioder av omgangen. Mange gode redninger av Dante i mål gjorde at det etter 73 minutter sto 6-1 på tavla. Etter dette scoret MiF ytterligere mot slutten av kampen, mens André reduserte for HiL på corner. Sluttresultatet på 9-2 føler mange lyver litt, da det ikke var SÅ mye spillemessig forskjell på lagene. HiL var også "mindre dårlig" i svakere perioder i kampen - enn tidligere. Spillerne sto litt mer opp sammen. Men "HiL vinner ikke bandymatcher når de scorer 1-2 mål" - ble det sagt i garderoben etter kampen. Og fortsatt er det noen som slurver og lurer seg unna den defensive jobbinga, og dette må vi bli kvitt.